Jaco Dekker

Jaco is bijna geboren met twee sticks in zijn handen. De muzikale genen krijgt hij vooral van zijn vader mee, die ook altijd bezig is met muziek maken. Al op zijn vijftiende zit Jaco in zijn eerste bandje. 'n Begin van een hele reeks. Daarbij heeft hij een heel brede muzikale smaak. Hij speelt hardrock, speedmetal, maar ook muziek uit de jaren zestig. 

Naast het drummen, blijkt Jaco ook een mooie stem te hebben. En als het nodig is, combineert hij het drummen dan ook met zang. Jaco treedt in de loop der jaren veel op in bars en discotheken. 

Momenteel zit hij niet alleen in RockTune, maar ook in Blits. Blits speelt veel hedendaagse popmuziek. Dat betekent dat hij veel met een kliktrack speelt. Omdat heel veel geluiden van tevoren opgenomen moeten worden; het publiek wil namelijk graag herkenbare geluiden horen in de bekende nummers.

RockTune vindt hij vooral weer rock and roll. Jaco speelt op een Yamaha Maple Custum Absolute, met Sabian bekkens, een top kit. En dat hoor je terug in de muziek van RockTune.

RockTune

RockTune is een allround coverband uit West Friesland en speelt pittige rockmuziek van alle tijden.

RockTune treedt een aantal keer per jaar op.

Optredens variëren van schuurfeesten tot bijdragen aan huwelijksfeesten en andere partijen.

De band staat garant voor een avondvullend repertoire, dat met veel plezier wordt gebracht! 

Wil je ook genieten van RockTune, bezoek dan een van onze optredens of boek ons via ons boekingsformulier.