Jacqueline Holleman

Jacqueline Holleman Jacqueline heeft het zingen bijna met de paplepel ingegoten gekregen. Ze wordt in 1973 al lid van de kindercantorij.

Als ze veertien jaar is treedt ze toe tot het koor van haar toenmalige school.

In haar studietijd richt ze samen met mede-studenten een cabaretgroep op. Deze cabaretgroep krijgt de ludieke naam "Live Frustratie". De naam ontstond tijdens een avond waarop volop frustraties werden geuit over de minder plezierige kanten van het studentenleven!

Eenmaal gesettled liet ze ook thuis haar stem regelmatig horen, met name bij de muziek van U2, waar Jacqueline een groot fan van is.

Rond 2001 mochten ook anderen dan haar huisgenoten, weer genieten van haar stem. Jacqueline treedt dan toe tot het popkoor in Schagen en werkt mee aan uitvoeringen van the Blues Brothers, U2 en Motown.

In 2005 doet ze als gelegenheidszangeres mee met een aantal optredens van de band Mind over Matter. Dan treed ze ook voor het eerst op de voorgrond als zangeres.

Nu in RockTune voelt Jacqueline zich helemaal op haar gemak als zangeres. Ze houdt van stevige muziek, maar dat wil niet zeggen dat ze andere stijlen niet kan waarderen. Daarom kan ze ook uitstekend uit de voeten met het repertoire van RockTune.

 

RockTune

RockTune is een allround coverband uit West Friesland en speelt pittige rockmuziek van alle tijden.

RockTune treedt een aantal keer per jaar op.

Optredens variëren van schuurfeesten tot bijdragen aan huwelijksfeesten en andere partijen.

De band staat garant voor een avondvullend repertoire, dat met veel plezier wordt gebracht! 

Wil je ook genieten van RockTune, bezoek dan een van onze optredens of boek ons via ons boekingsformulier.